Contact

Heb je een vraag of opmerking? Ik help je graag. App, mail of bel me gerust (op een appje kan ik je het snelst een antwoord geven)

Wil je een afspraak maken? Dat kan via 'boek een massage' onderaan deze pagina. 

Openingstijden: 
Maandag 0900 tot 1700
Woensdag (alleen babymassage aan huis in Utrecht e.o.) 0900 tot 1700
Donderdag 0900 tot 1700

Cadeautip!
Op zoek naar een orgineel cadeau voor een jarige, babyshower of kraamcadeau? Geef eens een massage of een prive-cursus babymassage cadeau! Stuur mij een mail of appje met daarin: welke massage je cadeau wil doen, wie de gever en ontvanger van de bon is en je eigen adres. Ik stuur je een betaalverzoek en zorg ervoor dat de bon bij je in de brievenbus komt. 

  • Mijn praktijk aan huis bevindt zich op de tweede verdieping en is alleen per trap te bereiken. Behandeling zijn altijd op afspraak.
  • De praktijkruimte heeft airconditioning. 
  • Corona: heb je klachten die passen bij het coronavirus? Blijf thuis en zeg je afspraak af. Na iedere klant desinfecteer en ventileer ik de praktijkruimte. 
  • Betalen kan via een tikkie of per factuur. Contante betalingen zijn niet mogelijk. 

Kom je met de auto?
Voor de deur is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Je navigatie stuurt je waarschijnlijk een doodlopende weg in (parkeerplaats van de kringloopwinkel). Dit is wel de juiste route. Je kunt daar gewoon doorrijden en dan kom je vanzelf op de Draadnagelweg.

Kom je met het OV?
Vanaf Utrecht Centraal neem je lijn 1 naar Hoograven, halte Karperstraat.

Ps: de prachtige foto's op deze website zijn gemaakt door baby- en familiefotograaf Hanneke Vollbehr van ohbeautifulworld.com

Tot de Maan
Draadnagelweg 24
3525 BV Utrecht

Instagram´╗┐
Facebook

info@tot-de-maan.nl
+31 6 23 82 87 68

Interesse in een massage?

┬ę 2021 Tot de Maan. Draadnagelweg 24, 3525 BV Utrecht.
Volg ons op Instagram of Facebook.