image_tdm-babymasssage_16x9@2x
Prive-cursus

Babymassage

Een privé-cursus babymassage bestaat uit 2 sessies van circa 75 minuten en kost €110 

Je krijgt hiervoor:

 • Je leert de gehele shantala babymassage te geven van een gediplomeerd masseuse met 7+ jaar massage ervaring
 • Flesje massageolie van Volatile 
 • Reader met alle informatie uit de cursus
 • Exclusieve aandacht voor jou en je baby alleen

Vanaf de babyleeftijd van 6 weken oud kan er gestart worden met shantala babymassage. Is je baby te vroeg geboren? Reken dan de 6 weken vanaf de uitgerekende datum.

Babymassage kan bijdragen aan een goede hechting tussen ouder en kind en kan helpen om de signalen die je baby geeft beter te begrijpen. Het kan tevens verlichting brengen bij slaapproblemen, krampjes en onrust. Maar het allermooiste: babymassage is ontzettend fijn om te geven en te krijgen en een mooi moment van contact tussen jou en je baby!

Voor moeder/vader en baby samen biedt Tot de Maan een privé-cursus babymassage. Exclusieve aandacht in een rustige sfeer voor alleen jou en je baby. Binnen 2 lessen leer ik jou om je baby een complete lichaamsmassage te geven. Hoe bijzonder is dat! 
Het meest ideaal is om tussen les 1 en les 2 een week tussen te laten. Je kunt dit zelf plannen wanneer je de cursus boekt. 

De shantala babymassage komt uit India en is een rustige, ritmische massage. De baby krijgt door de rustige massage de ruimte om te voelen wat er in zijn lijfje gebeurt. Ik demonstreer de massagetechnieken op een speciale pop en jij als moeder masseert zelf je baby. De babymassage is het meest geschikt om te leren totdat je baby gaat tijgeren of kruipen. Hierna wordt het meer een uitdaging omdat je baby druk is met bewegen. Babymassage kan wel tot ver na de babytijd worden gegeven. Mijn 5-jarige zoon geniet nog regelmatig van een heuse babymassage. 

Tijdens de 2 bijeenkomsten van de cursus hebben we voldoende ruimte om jou alle massagetechnieken van de shantala babymassage goed aan te leren. Als professioneel masseuse wil ik ervoor zorgen dat jij na afloop van de laatste les het gevoel hebt de hele massage in de vingers te hebben.

Extra’s
Naast het leren van de shantala babymassage krijg je bij Tot de Maan:

 • Een aantal oefeningen uit de babyyoga
 • Flesje massageolie van Volatile 
 • Een reader met alle informatie over de massage en extra’s om thuis mee aan de slag te gaan

Is de baby ziek? Dan kan er beter even niet gemasseerd worden. Neem gerust contact met mij op bij vragen. 

Lokatie:
De privé-cursus babymassage kan bij mij in de praktijk gegeven of bij jou thuis (Utrecht en omgeving) worden gegeven. 

 • Op maandag en donderdag ben je welkom voor de prive-cursus babymassage op de praktijk in Utrecht Hoograven. Zie 'contact' voor meer informatie over bereikbaarheid. 

 • Woon je in een van de Utrechtse wijken Hoograven, Lunetten, Tolsteeg of Rivierenwijk?: Op maandag, woensdag en donderdag kom ik bij je thuis. Ik reken geen reiskosten. 

 • Woon je in Utrecht of regio Utrecht (Houten/Nieuwegein/Vianen/IJsselstein/Bunnik/Zeist/Driebergen/Maarssen/Leidsche Rijn/De Bilt/Bilthoven)?
  Op woensdag kom ik bij je thuis, op maandag of donderdag ben je welkom in de praktijk.
  Ik reken geen reiskosten, alleen eventuele parkeerkosten.

Neem voor vragen gerust contact met me op. 

Ontdek meer
massagevoordevrouw@2x
Helemaal relaxed

Ontspanningsmassage voor vrouwen

Vrouwen in alle levensfasen zijn welkom voor een heerlijke, ontspannende massage. Een massage van top tot teen en waar gewenst extra aandacht is voor bijvoorbeeld rug, hoofd of voeten. 

mamamassage@2x
Ultieme me-time

Mamamassage

Na je bevalling kun jij als moeder terecht voor een mamamassage. Een moment even helemaal voor jezelf! Bij een mamamassage wordt afgestemd waar het herstellende lichaam extra aandacht kan gebruiken.

zwangerschapsmassage@2x
Populair

Zwangerschaps
massage

Aandacht voor jezelf en de baby in de buik. Zwangerschapsmassage kan helpen bij diverse kwaaltjes als rugpijn, slapeloosheid, stress, vochtophopingen. 

Interesse in een massage?

© 2021 Tot de Maan. Draadnagelweg 24, 3525 BV Utrecht.
Volg ons op Instagram of Facebook.