image_tdm-massagevoordevrouw_16x9@2x
Helemaal relaxed

Ontspanningsmassage voor vrouwen

Vanaf november 2023 is praktijk Tot de Maan overgegaan naar praktijk Hoofd Vol Rust. Vanuit Hoofd Vol Rust geef ik coaching, therapeutische massages en ademcoaching.
Je kunt nog steeds een massage bij mij boeken onder 'therapeutische massage', (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekering is mogelijk.
Voor meer informatie bezoek mijn nieuwe website hoofdvolrust.nl

Vrouwen in alle levensfasen zijn bij Tot de Maan welkom voor een heerlijke, ontspannende massage.

Wat mag je verwachten van een massage bij Tot de Maan:

Na binnenkomst hoor ik tijdens een kort gesprek graag van je hoe het met je gaat, of er bijzonderheden zijn en natuurlijk waar je behoefte aan hebt bij de massage. Er is voldoende tijd voor een hele lichaamsmassage met extra aandacht voor de gebieden waar jij extra gemasseerd wil worden. Wil je alleen een hoofdmassage of een rugmassage? Dat kan ook, het is helemaal aan jou.

Wanneer je zover bent mag je op de massagetafel gaan liggen en dek ik je toe met zachte doeken. Je wordt gemasseerd met een olie op natuurlijke basis. Je hebt de keuze uit verschillende soorten etherische massageolie. Bepaalde geuren kunnen bijdragen aan een extra gevoel van ontspanning of kunnen juist verkwikkend werken. Toch liever zonder geur? Massage met een geurloze olie is ook mogelijk. 

Ik gebruik verschillende technieken uit de klassieke massage, energetische massage en ayurvedische massage. Af en toe zal ik je tijdens de massage een vraag stellen, bijvoorbeeld hoe je de druk ervaart, of hoe de aanraking op een bepaalde plek. Dit om de massage helemaal op jou in het moment af te stemmen. Ik werk volgens het holistische principe: met rust en aandacht voor jou en je lichaam als een geheel. Je mag je vrij voelen om je ogen te sluiten of juist open te houden, een gesprek te voeren of in stilte te ontvangen. Het is helemaal aan jou. 

Na helemaal gemasseerd te zijn mag je je weer aankleden en als je nog iets wil delen/bespreken dan is daar dan ruimte voor. Na deze ultieme me-time mag je ontspannen weer naar huis. 

 

Ontdek meer
zwangerschapsmassage@2x
Populair

Zwangerschaps
massage

Aandacht voor jezelf en de baby in de buik. Zwangerschapsmassage kan helpen bij diverse kwaaltjes als rugpijn, slapeloosheid, stress, vochtophopingen. 

mamamassage@2x
Ultieme me-time

Mamamassage

Na je bevalling kun jij als moeder terecht voor een mamamassage. Een moment even helemaal voor jezelf! Bij een mamamassage wordt afgestemd waar het herstellende lichaam extra aandacht kan gebruiken.

Interesse in een massage?

© 2023 Tot de Maan. Draadnagelweg 24 3525BV Utrecht.
Volg ons op Instagram of Facebook.