image_tdm-massagevoordevrouw_16x9@2x
Helemaal relaxed

Ontspanningsmassage voor vrouwen

Een sessie voor een massage duurt 75 minuten voor €60.

  • Voetenbad met etherische olie tijdens het voorgesprek
  • Een massage aangepast aan jouw behoeften
  • Weer landen op aarde met een kop verse kruidenthee en een nagesprek

Vrouwen in alle levensfasen zijn bij Tot de Maan welkom voor een heerlijke, ontspannende massage.

Wat mag je verwachten van een massage bij Tot de Maan:

Na binnenkomst hoor ik tijdens een kort gesprek graag van je hoe het met je gaat, of er bijzonderheden zijn en natuurlijk waar je behoefte aan hebt bij de massage. Als je dat prettig vindt kun je tijdens het voorgesprek genieten van een voetenbadje met heerlijk ruikende olie. 

Er is voldoende tijd voor een hele lichaamsmassage met extra aandacht voor de gebieden waar jij extra gemasseerd wil worden. Wil je alleen een hoofdmassage of een rugmassage? Dat kan ook, het is helemaal aan jou.

Wanneer je zover bent mag je op de massagetafel gaan liggen en dek ik je toe met zachte doeken. De massagetafel kan verwarmd worden. Je wordt gemasseerd met een olie op natuurlijke basis. Je hebt de keuze uit verschillende soorten etherische massageolie. Bepaalde geuren kunnen bijdragen aan een extra gevoel van ontspanning of kunnen juist verkwikkend werken. Toch liever zonder geur? Massage met een geurloze olie is ook mogelijk. 

Ik gebruik verschillende technieken uit de klassieke massage, energetische massage en ayurvedische massage. Af en toe zal ik je tijdens de massage een vraag stellen, bijvoorbeeld hoe je de druk ervaart, of hoe de aanraking op een bepaalde plek. Dit om de massage helemaal op jou in het moment af te stemmen. Ik werk volgens het holistische principe: met rust en aandacht voor jou en je lichaam als een geheel. Je mag je vrij voelen om je ogen te sluiten of juist open te houden, een gesprek te voeren of in stilte te ontvangen. Het is helemaal aan jou. 

Na een vol uur gemasseerd te zijn mag je je weer aankleden en plaats nemen in de stoel voor een kop kruidenthee. Als je nog iets wil delen/bespreken dan is daar dan ruimte voor. Na deze ultieme me-time mag je ontspannen weer naar huis. 

 

Ontdek meer
zwangerschapsmassage@2x
Populair

Zwangerschaps
massage

Aandacht voor jezelf en de baby in de buik. Zwangerschapsmassage kan helpen bij diverse kwaaltjes als rugpijn, slapeloosheid, stress, vochtophopingen. 

mamamassage@2x
Ultieme me-time

Mamamassage

Na je bevalling kun jij als moeder terecht voor een mamamassage. Een moment even helemaal voor jezelf! Bij een mamamassage wordt afgestemd waar het herstellende lichaam extra aandacht kan gebruiken.

babymassage@2x
Prive-cursus

Babymassage

Vanaf de leeftijd van 6 weken kan er gestart worden met babymassage. In 2 lessen leer jij als moeder helemaal zelf de complete shantala babymassage te geven. Ik demonstreer dit middels een speciale pop. 

Interesse in een massage?

© 2021 Tot de Maan. Draadnagelweg 24, 3525 BV Utrecht.
Volg ons op Instagram of Facebook.